Hjem | Ost | Delikatesser | Hjemmelaget | Sandwicher | Brød og bakverk | Drikker | Catering | Take away | Lunsj | Gaver | Piknikkurver

Vår filosofi | Ost- og vinkvelder | kurs | Fondue | Linker | En francais | In english 

 

Catering


Dette er våre menyforslag. Vi hjelper deg gjerne for å finne en meny som passer dine ønsker. Vi bruker kun de beste ferske råvarer, de fleste fra Frankrike, brød og bakeverk fra Åpent Bakeri.

Vi kan ordne fransk-italiensk inspirerte middager, - alt fra enkle retter til 2,3,4,5 eller 7 retter. Selvfølgelig står osten i fokus.

Last ner våre middagsmenyer her (PDF):

-Meny cuisine Provencale

-Meny Bistro


Vi leverer mot et fraktgebyr på kr. 50,- innenfor Osloringen, kr. 100,- utenfor Osloringen og kr. 250,- utenfor Oslos grenser.

Det er best å bestille 2 eller 3 dager før leveringsdato.

Bestill her!

Hjemmekokk: vi kommer hjem til dere og lager maten.

Vi kan også gjennom vår musikk booking virksomhet arrangere mat- og akustisk musikk aften. Klassisk, tango, flamenco, fransk café, opéra, swing-jazz m/m...


Birkelundens lille franske ostebutikk
Thorvald Meyersgt.27, 0555 Oslo, Norway.
Tlf.: 22 37 80 65. E-post: info@franskostebutikk.no
www.franskostebutikk.no

• Se kart og veibeskrivelse

 


Catering

Nytt: se også vår unike Fransk- Kreolske

cateringsside

_________________________________________________________

Vi har gjennom vår cateringvirksomhet tilberedt og servert fransk kvalitetsmat til den Franske Ambassaden i Oslo, Kulturdepartementet, NRK, Oslo Kunsthøyskolen, Schibsted, flere forlag (b.l.a. Kagge forlag), Oslo Kunstforening, Dyrvik Arkitekter, Østengen & Bergo Arkitekter, L-Flis & Interiør AS, Skedsmokorset Fysikalske Institutt, Den Norske Samlaget, Fürst Medisinsk Laboratorium, Norske Filmklippere, Promosalons - Franske Fagmesser, WWF-Norge, Ravn Webveveriet AS, Palmer vinhuset, flere vinklubber, flere disputasmiddager og mange private middager rundt i Oslo.

Våre spesialiteter:

-Soupe a l'oignon

-Escargots de Bourgogne

-Coq au vin

-Boeuf Bourguignon

-Confit de Canard

-Entrecote a la Bordelaise

-Brandade de morue

-Bacalao a la niçoise

-Bouillabaisse

-Moules marinières

-Gratin Dauphinois

-Lieu Noir a la Provencale

-Poulet Basquaise

-Fondue Savoyarde, Raclette, Tartiflette og Mont d'Or m/m...

Catering meny:

Fingermat

Last ned vår catering meny her! (PDF)

 

Canapés

Se vår Franske Canapé meny her! (PDF)


Ost
Speke pølse (saucisson)
Røkt andebryst
Rosette (Fransk Salami)
Reker med aioli
Oliven
Cornichons
Sølv løk
Aioli
Tapenade
Fransk minipizza
Hummus
Gratinert Chêvre chaud på brød
Blandet frisk grønn salat med hvitløkskrutonger og fransk vinaigrette
Syltetøy til ost
Baguette
Kr.195,- per pers. Minimum 5 pers. Prisen er eks. mva. 15%

 

Sandwicher

Baguette, tartines og bryttebrød

Last ned vår ferske påsmurte meny her (PDF)


Varme ostesmørbrød


Med sennep, ost, skinke, løk,  kr 60,00
tomat

 

Croc' Monsieur/Madame


Med bechamelsaus, ost, skinke,
                               kr 65,00
speilegg (madame)
                               kr 70,00

 

Croissanter


Croissant med skinke og ost  kr 45,00
Croissant med Chèvre og honning kr 45,00

 

Småretter


Quiche meny
Skinke  kr 40,00
Brokkoli  kr 40,00
Røkt fisk  kr 45,00
Røkt laks og spinat  kr 50,00
Løk og purre  kr 40,00
Minipizza med ratatouille  kr 45,00

 

Crêpes

Last ned vår crêpes meny her (PDF)


Vegetarretter


Quiche meny
Løk og purre  kr 40,00
Brokkoli
                                kr 40,00  
   

 

Stor Quiche meny


Røkt laks og fersk spinat
Ost og skinke
Purre og løk

 

Salat meny

Last ned vår salat meny her (PDF)


Prisene er kun indikative og kan endres uten varsel